Çanakkale Bölgesine Hizmet Verilmekedir.

Anneye Kadınlar Günü Hediyesi Ne Alınabilir?

Yazar: melihayhancicekcilik 03/03/2020 0 Adet Yorum Yapıldı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, büyük fedakarlıklar yapması gerekse de her işe yetişebilen, her zaman güçlü durabilen, kimi zaman yemek yemeden, durmadan, uyumadan çalışırken yine de tüm kalbi ve ilgisi ile çocuklarını yetiştiren kimi zaman da dünyaya faydalı evlatlar yetiştirebilmek için her şeyi geride bırakan tüm emeğini ailesine adayan kadınların günüdür.

Bu günde anılmayı en çok hak eden, emeğin sözlük anlamı annelerimizi mutlu etmek için seçebileceğimiz türlü hediyeler var. Biz de sizler için bu hediyelerin neler olabileceğini araştırdık.

kadınlar gününde anneye hediye

Her Yaştan Anneyi Mutlu Eden Fotoğraflı Hediyeler

Hepimiz için anılarımız çok kıymetli. Söz konusu annelerimiz olduğunda ise o anılara paha biçmek imkansız. Hayata başladığımız ilk günden bile önce bizle anıları olan tek kişi olan annelerimiz, anıları yad etmekten çok keyif alırlar. O yüzden onlar için fotoğraflı hediyeleri tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel 16 Fotoğraflı Ahşap Dönme Dolap

Dilediğiniz 16 fotoğraf ve özel notunuz ile hazırlanan bu dönme dolap, anneniz ile olan 16 güzel fotoğraf ile hazırlandığı zaman eşsiz bir hediyeye dönecektir.

Kişiye Özel Aile Karikatür Anahtarlık  4

Bir başka fotoğraflı hediye seçeneği ise tüm aile fertlerinin yer aldığı benzersiz bir anahtarlık! 10 cm uzunluğunda olan bu anahtarlık ile anneniz, sevdiklerini her an yanında taşıyacak.

Bunlara ek olarak karakalem bir tablo hazırlatabilir ya da fotoğraflarınızın bulunduğu led gece lambası tercih edebilirsiniz. 

kadınlara hediye

Genç Annelere Hediyeler

Genç anneler için daha farklı hediyeler de tercih edilebilir. Bu anneler için iki yönlü hediye tercih edilmesi zarif bir düşünce olacaktır. Yani hem anne hem de çocuğu kapsayan hediyeler. Ayrıca yakın zamanda çocuğunu kucağına almaya hazırlanan anne adayları için de bu geçerlidir.

Üçlü İsimli Ayak İzi Kalpler Gümüş Kolye

Üç renkli gümüş bir kolye üzerinde aile fertlerinin adı yazan bu kolye, genç ve yeni anneler için tercih edilebilecek güzel hediyelerdendir. Böylelikle annenin severek kullanacağı bir takı ile aynı zamanda minik bebişi kapsayan bir hediye de seçmiş olursunuz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Müzikli Otomatik Kar Küresi

Kişiye özel olarak hazırlanan hediyeler de anneler için Kadınlar Günü hediyesi olarak seçilebilecek hediyelerdendir. Dilediğiniz fotoğraf ile hazırlanan bu otomatik kar küresi arzu ederseniz sonrasında fotoğrafı değiştirebilme imkanı sunuyor. Uzun soluklu ve romantik bir hediye arıyorsanız, sizin için doğru tercih olabilir.

Bunun dışında onun adının baş harfleri ile hazırlanan fincan ve kalemlik hediye seti ile çalışan genç anneleri memnun edebilir, şarjlı ve bluetoothlu pikap ile ruhlarını okşayacak hediyeler verebilirsiniz. El yapımı Frida Kahlo saksı içerisindeki sukulentler ile emekçi anneye emekçi bir kadın figürden selam gönderebilir ya da açılıp kapanan kalp şekilli bir kolye tercih edebilirsiniz.

 

anneye hediye

Klasik ve Şık Hediyeler

Anneniz için Kadınlar Günü hediyesi seçerken daha risksiz tercihler yapmak isterseniz takılara ve çiçeklere yönelebilirsiniz. Çiçekler ve takılar her zaman beğenilen, her daim şık olan hediyelerdir.

Beyaz Kar Tanesi Kolye Küpe Bileklik - Saat Seti Ps1047

A’dan Z’ye detaylandırılmış bu hediye seti ile her yaştan anneyi memnun etmek mümkün. Hem şık hem de kullanışlı olan bu hediye, mutlulukla kullanılacak ve kullandıkça sizi anımsatacak bir hediye…

Kırmızı Gül Işıklı Cam Fanus Lamba

Kadınlar Günü için aklınızda soru işareti olmadan tercih edebileceğiniz sürprizler elbette çiçeklerdir. Ancak dilerseniz aynı zamanda gece lambası olarak kullanılabilecek bir çiçekli dekor da tercih edebilirsiniz.

Ayrıca el yazısı isimli kolyeden koruyucu melek özel dekoratif masa lambasına; lotus çiçeği biçiminde kesilmiş taşlı yüzükten mühürlü okka divit seti gibi nostaljik hediyelere uzanan geniş yelpazeden de dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Tüm bu hediyelere ve çok daha fazlasına ÇiçekSepeti Kadınlar Günü Hediyeleri sayfasından anında ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

Tüm dünya kadınlarının Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor ve onlara dünyaya emek emek güzellik kattıkları için teşekkür ediyoruz!

Yorum Yap